måndag 20 april 2009

Pust!

Efter att ha haft härdsmälta gällande pyssel så lossnade det i lördags kväll till Stellas Scrapjakten-Lo om ögon blev färdig. Dessutom blev 3 1/2 bidrag klart till Påskkroppen på Pyssel.net, världens bästa pysselforum. Ja självklart så laddades bara 3 bidrag upp, men visning av dessa blir inte förrän efter omröstning. Hu om elaka påskharen skulle komma och se att man gjort något sånt! Hemska tanke.

En Lo med kaiserpapper och ett textpapper från Panduro. Färgsättningen hämtade jag inspiration från dotterns senaste glasögon som går i svart, rosa och grått.

Även dottern har varit produktiv och deltagit med en Lo till Mima´s Cybercrop för tävlande under 12 år. En Lo med vårtema skulle det vara och hon scrappade förra våren då kusinerna var uppe på besök från Uppsala till Kristi himmelsfärds dag. Det blev en hel del studsande då
kusinerna inte hade någon egen studsmatta. Behöver jag säga vad de köpte när de kom hem!?!

5 kommentarer:

 1. Snyggt jobbat båda två!!
  Tänk att snart är det pysselträff. Vi ses på Lördag!!
  Kram C

  SvaraRadera
 2. Hon är duktig din dotter!!! Brås hon på mamma tro?? eller brås mamman på dottern? Men det säger min dotter att man kan inte brås på dom som är yngre... ;-) Din layout har jag ju redan komenterat, den är bara för läcker... Ha det gott!!

  SvaraRadera
 3. Jättefint skapande från båda två. :-)
  Kreativa till tusen

  Hoppas vi ses på lördag

  Kram M

  SvaraRadera
 4. Vad ni är duktiga båda två.Jättefina Lo:s ni gjort.Vad roligt med en sådan duktig dotter ni kan ju scrappa ihop!


  Kram!

  SvaraRadera
 5. Kul layout med glasögonen.Jag tycker bestämt att hon som är i glasögonen ser väldigt bekant ut ,undrar vad det kan bero på.....

  SvaraRadera