onsdag 22 april 2009

Jag blir så glad...

När jag får kommentarer i min blogg. Men jag vet ibland hur det är...man tittar in i någons blogg och läser och upptäcker att man inte är inloggad på sitt konto och nämen då blir det ingen kommentar den här gången. Även då man egentligen kanske velat skriva några snälla, uppmuntrande eller kanske bara nåt kul. Ibland kan det också vara så att det är stört omöjligt att kommentera än om man är inloggad på sitt konto....

Någon som verkligen lägger ner lite besvär är den "sköna Helena" från Övik. Hade detta PM i min inkorg på Pyssel.net med denna kommetar som hon ville att jag skulle lägga till:

Det är härligt att klykpysslaren får besök norrifrån Vi ses i Vännäs på lördag!*kram*HelenaN/klykpysslaren

Tack så mycket för både din fina kommentar och att du gjorde dig besväret för att din kommentar skulle komma fram till mig.

Inte nog med att hon är en duktig pysslare utan är dessutom en fena på laga mat så ett besök på hennes hemsida kan vara en inspiration för det eviga problemet med vad man ska äta för mat till middag. Dessutom finns det recept på lite smarriga saker som tex kokosbollar.

Det var väl allt för idag så nu måste jag ägna mig åt att gå igenom mina pysselsaker som kanske vill flytta hem till någon annan via loppisbordet på pysselträffen i Vännäs.

4 kommentarer:

 1. Håller med om att det är jättekul att få kommentarer i sin blogg. :-)
  Ska också börja städa lite och se vad som är moget att flytta hemifrån.

  SvaraRadera
 2. Det är väl bäst att jag lämnar en liten stämpel som säger att jag varit här då ;). Jag är follower till din sida, men - som sagt - det är inte alltid man skriver nåt.

  SvaraRadera
 3. ja visst är det så att man tittar runt och ibland hinnar man inte skriva och sen glömmar man det!
  jag har i alla fall titta lite hos dig idag och Gud va jag älskar din LO med glasögon, fräckt tycker jag!
  Ha en härlig helg min vän!
  kram lene

  SvaraRadera
 4. TACK FÖR ATT DU FINNS VÄNNEN
  Hälsa till L också.
  Kramar M

  SvaraRadera