tisdag 13 januari 2009

Award - igen

Titta en award till. Tack för den fina utmärkelsen Canan. En otrotligt duktig pysseltjej, klicka bara på länken och kolla själv ;-). Det värmer i hjärtat med awards när snön trillar ner utanför fönstret. Tur att man har kommit till den åldern när det kan vara mysigt att sitta inne och pyssla istället.LÄNGE LEVE SCRAPBOOKING!



Så här säger reglerna för denna award:1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.3. Ge den vidare till så många andra bloggare du vill & länka till deras sidor.4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Punkt 1 är avklarad....Punkt 2 är också avklarad...Punkt 3...Få se nu ...Jag skickar den vidare till...*trumvirvel* Canan, se motivering ovan, JennyPenny på Stellas, för hon behöver få en sån, Miapia74, för att du är den du är,Chatarina ,för att ha nystartat en blogg.Carina, för dina underbara fotografier och även för din Linnex ;-). Det får räcka för denna gången men det finns så många mer som skulle ha fått denna men jag får väl tillägga att alla Ni andra som också läser detta också tilldelas denna utmärkelse. Nu måste jag "pillra" mig iväg till dessa underbara bloggar och lämna kommentarer så de "hämtar" sina awards.

2 kommentarer:

  1. Tack snälla du för de fina orden.Jag kommer gärna till dig och pysslar nån dag ,hör av dig när du kan och har lust

    SvaraRadera
  2. Tack gulle dig vad jag blir glad!! Ska du inte till Skellefteå 7-8 februari?? Jag kan ta med Linnex... ;-)

    SvaraRadera