torsdag 15 januari 2009

Godis är gott!

Med -18 grader utanför så måste man ha något roligt och värmande i kylan. Tack till min vän Miapia74 som har informerat mig om följande värmekällor...och tack till alla som informerade henne i sin tur så att jag också fick ta del av allt! Så ta en "trip"runt på alla dessa bloggar och ta del utav allsköns värmande godis och en ytterligare uppmaning idag är att drick kaffe, för det skyddar mot demens, däremot inte mot pysselsjukan 0:-)

Titta in nu hos Crafty Makes Hos henne , Kim Dellow så firas det hejvilt bla för att hon blivit utsedd till Papercraft Essentials Papercrafter of the year 2008, och för att hon haft 5000 träffar på sin blogg. Men för att använda hennes egna ord -"The candy will be open until 5pm (GMT) 31st January 2009 and I will pick a winner using a random number generator. I'm happy to post overseas.Good Luck!" så in och ta del av hur du ska gå tillväga för att förtjäna dessa mumsiga saker. Se bilden och känn värmen sprida sig...

Värmen sprider sig eller hur....Över till nästa stopp....Pappersvinden lottar ut ett härligt vårinspirerat kit

Vidare på resan så får vi bege oss overseas igen närmare bestämt till Bev och hennes blogg med 100 000 träffar,... hoppsan!... några fler än de flesta av oss svenska pysslisar eller...Här är bilden på hennes Candy:

Värmande, men nu åker vi hem igen till Ewonne
som är i "städartagen" och lottar ut följande blog Candy

Med detta fina kit blir jag helt varm i kroppen så det får vara allt på den här resan i BlogCandyns förlovade land!

1 kommentar:

  1. Thanks for linking to my candy and good luck in the draw. Kim

    SvaraRadera