fredag 16 januari 2009

Shop til you drop

Vad gör man inte för att stärka landets ekonomi...Jo man shoppar! Jag visar nu ett axplock ur den skatt jag bidragit med ;-)

Först ut ett novembersmånadskit från Skaparlusten
Ilona plockar ihop så mycket mumsigt! Detta ska erkännas köptes på rea med 25% rabatt så jag kände att jag måste nog bidra lite mer till statkassan, så därför inhandlades även ett Tävlingskit från Stellas till den pågående Winterfun-tävlingen.
Jenny-Penny ännu en toppensnäcka att plocka ihop snygga saker, så nu tyckte jag att jag har varit rätt duktig på att bidra till att häva den ekonomiska krisen för vårt land, eller hur? Nu över till att skapa, så skulle det bli lite inaktivt här i min blog så är det för att jag nu ska ägna min tid till skapande!
Till sist vill jag bara belysa det faktum att jag vet om att mina bilder "suger" så kommentarer om detta mottages icke ;-) men som den positiva människa jag är så är detta något som kommer att förändras här framöver. Tack för att du tittade in hos mig idag!
Kram☺

1 kommentar:

 1. Åhh INTE suger dina bilder sååå hårt ;-).
  Vad fina pepperna var från Stellas..de med olika kanter är det Making memories..eller...??? Supermumsiga..Hmm MÅSTE nog ta mig en titt på vad Stellas har att erbjuda.

  Hoppas allt är väl med dig idag. Trist med fasters man:-(. Beklagar.

  Själv börjar magkattar/magsår infinna sig efter ALLA tabletter jag äter. USCH.
  Va´r dock till frissan så nu är jag snyggare men fattigare..."de två verkar gå hand i hand"

  Kramar M

  SvaraRadera