måndag 12 januari 2009

Awarder

Titta vad som "trillat" in hos mig medans jag roat mig med att ha migrän...nog om detta. Jag blir så glad och tacksam för min nya blogg har fått flera awards! Tack snälla söta miapia74 och Cajaba. Jag skickar vidare denna award till följande bloggar som jag inspireras av:Cajaba,Canan ,Miapia74 .Linalotta Teres Coffeeaddicted, ScräpEmma,Biggan Det är inte enkelt att välja ut 8 bloggar som inspirerar för det finns så många där ute i cyberspace.
Detta är “kriterierna” för denna award!


Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!





Och till nästa award. Kriterierna för denna utmärkelse är :1. Länka till den som gav dig denna award. I mitt fall min goda vän Maria,Miapia74´s blogg hittar du här .2. Nominera 5 stycken andra som ni vill ge detta till.Nettantrollet,LinaLotta,Carina, Canan,Tesa3. Låt de nominerade få veta att du gett dem en award.4. Sätt en bild på awarden i din blogg.

3 kommentarer:

  1. Tack snälla för din award. :o)

    SvaraRadera
  2. Tack snälla för awarderna. Titta in hos mig så finns det något till dig också.

    SvaraRadera
  3. Tackar!!! Blev superglad!! Hoppas vi ses snart på en träff...

    SvaraRadera