söndag 18 januari 2009

Fort va´det gjort!


Nu har jag varit odygdig igen...Har precis köpt mig en rosa Bind it All...För den matchar ju pysselrummet...så nu borde den ekonomiska krisen vända, eller hur!?!


Jag köpte den från Mima´s Scrapbooking i Halmstad. Hon hade ett jättebra pris bara 585 kr!Nä nu måste jag sluta bortförklara mitt inköp, men ibland får man lite dåligt samvete när man shoppar saker som man kan överleva utan, men mitt motto är som en del vet "Den här saken är jag väl värd". Inte för att jag har den "gubben" som klagar hemma, utan han säger bara att man ska köpa det man behöver. I LOVE him! Det sorgliga är det faktum att nu är nästa månads pysselbudget slut....

5 kommentarer:

 1. Men älskade vän.
  "KLART du är värd en sådan"
  ..Lyx att få den rosa varianten också. Blir kul att se oom du blir lika förälskad i den här lilla maskinen som jag redan är??!!

  Kramar M

  SvaraRadera
 2. Jag säger som Nanne: "Jag är så aaaavundsjuk,så aaaavundsjuk". Vill åxå äga en rosa liten dröm. Å du det är klart du är värd en sådan manick så det behöver du inte tänka på. Men ... om pysselbudgeten för februari redan är slut blir det ingen blåmånde då???

  SvaraRadera
 3. Budgetar är ett önskat resultat som är till för att spräckas ;-D

  SvaraRadera
 4. Meeen... oxå avis. Vill oxå ha en rosa, vet ej varör egentligen för en BIA har inte lockat mig... tills det kom en rosa, man är ju lite konstig...=)

  Lyllos dig iaf.

  Fin blogg du har, ska kika in igen.

  Kram //e

  SvaraRadera
 5. Klart du är värd den!!! Du verkar ha en lika klok man som jag... ;-) Han säger också att jag ska köpa om det är något jag behöver.

  SvaraRadera