lördag 27 februari 2010

Mera snö...men det finns iallafall saker att glädja sig åt....

Nu händer det grejer i Umeåregionen. Förutom att det snöar så man blir galen och det är väl en himla tur att man redan är det ;o) Vad är det att glädjas åt...Jo massor av pysselträffar och annat skoj är på G. Jag tänker då på den lokala kvartersbutiken Scrapbooking 4 you ´s öppning av butiken inom en snar framtid.

Tänk två härliga pysselträffar med en månads mellanrum. Me like! Hoppas bara "Gammkroppen" vill samma sak som jag. ;o) Först den här:

Pysselträff lördag 24 april i Umeå

"Det känns riktigt kul att få bjuda in till vår första stora pysseldag som anordnas av Pysselhäxorna - Umeås nya pysselförening.
Datum: Lördag 24 april
Plats:Ersdungens skola, Umeå
Tid:10.00 - 22.00
Kostnad: 70 kr

Förutom en trevlig dag med pyssel så bjuder vi på fika, frukt och godis. Fri parkering och möjlighet till att lasta av vår pysselpackning alldeles vid ingången...och alla vet vi ju vilket "flyttlass" de flesta av oss brukar släpa med. Dessutom buktiker att shoppa loss i och tävlingar med priser att vinna.

Anmälan görs på vår hemsida http://www.pysselhaxorna.vpsite.se där mer information finns tillgänglig.

Välkommen till en dag där skaparglädjen står högst på schemat!"

Och sen den här:

Försommarmara i Umeå 22-23 Maj

"Nu är det dags att börja ladda inför Umeås stora försommarmara!
Precis som förra året anordnas träffen i samband med kulturnatta (http://kulturnatta.se) och iår infaller det evenemanget helgen den 22-23 maj. Träfflokalen blir återigen mysiga Thorén Business School som ligger centralt i Umeå, bara ett stenkast ifrån järnvägs- och busstationen.
Kostnaden för att delta i en hel helg av tävlingar, workshops och och härlig gemenskap är 100kr/person. Då ingår även goodiebag, trevliga utlottningar och fika (måltider ordnar man dock med själv). Träffen riktar sig till både scrappare och pärlare!
Anmälan sker via Pearlized.se (www.pearlized.se) där du även kan förbeställa scrapkit (150kr) och pärlkit (120kr). Kiten finns i ett begränsat antal, först till kvarn gäller! Vänligen observera att du inte kan inte beställa andra varor från Pearlized's sortiment samtidigt som anmälan, och betalning sker endast via bankgiroinbetalning enligt orderbekräftelse.
Vandrarhemmet KFUM (http://www.kfum.nu/05_VH_vandrarhem.php?id=024) ligger vägg i vägg med pyssellokalen, men rummen tar snabbt slut så boka redan nu!

Åtta butiker kommer att finnas på plats under helgen, och de flesta brukar ta med mer eller mindre hela butikssortimentet för att shoppingen för oss pysslare ska bli riktigt rolig. För dig som inte har möjlighet att pyssla med oss under helgen kan vi trösta med att butikerna på plats går att besöka under mässan på lördagen. Eftersom detta ingår i arrangemanget kring Kulturnatta så är entrén till mässan kostnadsfri.
Löpande information om försommarmaran/mässan kommer att publiceras på http://pearlizeds.blogspot.com, http://wih.blogg.se och http://forum.pyssel.net

Vågar du riskera att bli utan plats?! Anmäl dig NU! ;-) "

Kan det bli bättre...Och innan dess så är det dax för träffen i Övik. * gnolar på I´m in heaven....*

1 kommentar:

  1. Ja visst är det härligt med en scrapbutik alldeles här på gångavstånd.Det kan ju inte bli bättre.;)

    SvaraRadera