måndag 25 maj 2009

Återuppståndelsen

Efter en helt galen och rolig helg, med både pysselsläktträff och släktträff med vanliga släkten, så tyckte min kropp att det fick lov att vara paus idag, men trotsig som jag är så vill jag ändå tala om hur fantastiskt roligt jag haft på Försommarmaran, en pysselträff i Umeå med 100 pysslare och som arrangerat av superduperduktiga Wih och Pearlized . Trots värdetransportrån och polisjakter så flöt dagarna förbi i en väldans fart. 19 utmaningar med kort och scrap tillsammans med pärlutmaningar. Hann väl inte med så många utmaningar som vanligt men jag tappade " the flow" när vi åkte iväg på släkträffen med mina 71 "fullblods-släktingar". Men vad gör väl det när man har så trevligt. Decibelnivån låg på topp liksom humöret på båda tillställningarna.

Fick oförskämt många priser för olika utmaningar, min dotter och jag som det känns, men vi blev framröstade av deltagarna så vi hade inte en chans att kunnat ha mutat juryn. ;-) Eventuella mutpengarna spenderades istället på de 9 företag som var där med sina butiker. Mumsfilibaba säger jag men inte min börs.

Dessutom så hyllades min dotter som tillbringade sin födelsedag på plats i söndags. 12 år....vart har tiden tagit vägen? Vill upplysa om att hon själv fick välja vart hon skulle fira sin födelsedag, så där finns ett genuint intresse för att pyssla.

Fick emottaga en ganska udda utmärkelse och maskot som jag ska berätta och visa bilder på vid ett senare inlägg. Det får även gälla våra alster för nu ska jag återvända till min soffa och pralinerna.

Ha en bra kväll
Hälsningar
"Divan"

2 kommentarer:

 1. Lät supernice, själv hade jag inte tid i helgen *avundsjuk*

  SvaraRadera
 2. Verkar som du haft jättekul!
  Snälla, skulle du vilja maila mig din önskelista. Jag är nämligen på semester när du fyller år, så jag behöver skicka innan!
  Ha det bäst!
  Kram lene

  SvaraRadera