måndag 17 maj 2010

Jajisses vilken BlogCandy


Duktiga Nilla i Jajissesbloggen firar 10 000 besökare i sin blog och skänker denna fina Candy till någon lycklig vinnare som lämnar kommentar hos henne innan den 31 maj 23.59. Gissa om jag har gjort det....

3 kommentarer:

 1. Tingeling..
  Tyvärr så blir det ingen LO ;) Har konfirmation i helgen, så jag tror att det får räcka med det. Fast Carina har nog försökt ;)
  Ha det trevligt, men det brukar ju inte vara några problem eller hur :)
  Kram, Britt-Inger

  SvaraRadera
 2. Men nu du...nu drar det ihop sig med stora steg till pysselhelg igen. Jag är sååå less just nu på det mesta så jag känner att en pysselhelg i glatt sällskap inte kan göra annat än gott!!
  Du, vare verkligen så att du hade något slags utskriftsaktigt hemma där det stod hur man skulle bära sig åt för att få calibrera min stackars slicemaskin som står hemma och känner sig onyttig? Tänkte om det månne kunde va möjligt att du tog med den fusklappen till pysslet så kanske jag kan få ordning på den lilla pärlan som inte alls varit nån pärla än så länge iallafall! :)

  SvaraRadera
 3. jo du en snäll fortsättnings fråga...äre möjligen så att frun har med sig det där lilla slicekortet där du ha funktionen kalibrering? För jag hade ju inget sånt på mitt! (humf) tänkte OM det går att låna ditt kort för att få ordning på mitt maskineri också?? :)

  SvaraRadera