söndag 10 januari 2010

Organisera och sortera

Det känns oändligt att sortera och organisera, men nu har jag bestämt mig för att bara ta tillbaka det som kommer att användas. Måste fråga min faster som släktforskat långt tillbaka i tiden ifall hon hittade något släktskap med någon hamster.


Något som är ett ständigt återkommande problem att sortera är band. Det spelar ingen roll hur man sorterar dem för när man kommer från någon pysselträff så ligger de huller om bladder iallafall....Hur har du dina band? Funderar på att rulla ihop dem och stoppa i zippåsar på färg....men jag vet inte. Skriv gärna en kommentar och tipsa mig.

2 kommentarer:

  1. åhh nu väntar man med spänning på bilderna från det nya pysselrummet till dig och ozzy!! Hur ska det bli? Hur ska det bli? Band är föressten jävulens påfynd när det kommer till förvaring?? Hur gör man? Jag hamnar alltid i sitsen att jag snurrar och fixar och när det väl kommer till kritan så hamnar dom alltid i stora bollen i slutändan..

    SvaraRadera
  2. ...men just ja...mina spetsar har jag faktiskt i zippåsar på en ring ögla och det har visat sig funka bra. Men dom är ju inte så många så det kanju va det också som gjort att jag klarat av det??

    SvaraRadera