tisdag 19 januari 2010

Nyrenoverat

Ozzy Osbourne-tapet
Jag gillar lukten av nymålat och renoverat. Det känns alltid energigivande att få göra om från brunt 80-tal till det mera svart/vita som jag gillar. Tog lite foton från arbetets gång till hantverkarn´s stora förtret. Han är inte så förtjust att bli fotad...men efter 17 år med mig så står han ut med det mesta ;o) Nu väntar vi bara på våren och sommaren så att fönstret går att måla vitt det med. Det var inte läge för det med -29 grader som termometern visade när vi gjorde om.

Vårt pysselrum var Lill-Hozzans rum när vi flyttade hit för 8 år sedan och då var en ljus tapet med guldstjärnor hennes val. Så håll till godo med bilderna från guldstjärnerum till Ozzy Osbourne-rum. Nu ska jag pyssla i mitt rum en stund. Love it!

Ha en bra dag och var rädda om varandra

6 kommentarer:

 1. Så snyggt ni har fått det.... :) Vad det ska gå bra att pyssla nu för er. Har även jag lite planer framöver, men än får "snickerboa" duga för mitt pysslande ett tag till.
  Ha det gott, Britt-Inger.

  SvaraRadera
 2. Ni har verkligen fått det superfint!Jag funderar på att titta in och dregla nån dag.Jag vill oxå ha ett sånt pappersställ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. WOW! SNYGGT!!! *tummen upp*
  Är grymt avundsjuk på pappersstället (och alla andra fina saker....) ;-)
  Kramen!

  SvaraRadera
 4. Så fint ni fick det!!! Hade planer på att ta ena dotterns rum i källaren och göra till ett stoooort pysselrum. Törs inte än då hon kanske flyttar hem ett tag... Men har ju ett i alla fall, även om det alltid är ostädat och överfullt av projekt... ;O)

  SvaraRadera
 5. Sååå snyggt! Jag är kär i din tapet.

  SvaraRadera