lördag 12 september 2009

Made some piffing

Jag har piffat lite i bloggen och "höst-städat" blev lite trött på det förra bloggutseendet, men kanske kommer det tillbaka senare i höst när häxorna är i farten. Så tills dess så får ni hålla ut med den här häxan;-)

Hösten kan vara ganska fin tycker jag så länge inte regnet öser ner och det blåser så att man tror att taket ska lyfta. Det syns på alla vackra färger som blir i skogen att nu börjar det bli dax att städa bort sommaren. Jag har en björk som står utanför fönstret i datarummet och den har nu övergått till att vara mera gul än grön.

Sedan är det väl mysigt med hösten då det startar upp alla pysselträffar och det blir mera legitimt att sitta inne och pyssla. Dock njuter jag av att sitta ute med en kopp kaffe och njuta av höstsolen. Det är kvalitetstid enligt mig.

Ett annat tecken att hösten är påbörjad i denna familjen är de årliga älgjakts-starten. Husse och hund har fullt sjå att hinna äta och sova den här veckan, men vad gör man inte när man tycker att det är kul. Vet inte om det är husse eller hunden som tycker att det är roligast?!? Iallafall har det resulterat i att det blir till att ta hand om en massa kött ikväll!

Ha en skön helg

2 kommentarer:

  1. Så fin din blogg blivit!! Roligt att det är fler som sitter ute och dricker kaffe, det gör jag med och det är ofta... Älskar min altan, men jag får ofta sitta där själv nu när det blir mörkare och kallare. Med filt och många levande ljus blir det rätt mysigt...

    SvaraRadera
  2. "Susit!!" Lite busigt sådär... ungefär som du. :-)

    SvaraRadera