lördag 30 juli 2011

Hallå i Sveriges avlånga land...

Jodå jag har fortfarande livet i behåll- ifall det är någon som undrar. Det tar ett tag att komma tillbaka till ett normalt liv igen efter det som hänt under våren. Vissa dagar funkar helt Ok och andra dagar förstår jag inte om det är sant och allt känns helt tomt och konstigt, dvs ett alldeles normalt sorgearbete.

Om jag pysslat något - inte mer än nöden kräver. Har tagit paus och så har även lusten för att pyssla gjort. Det måste man tillåta sig att acceptera när det är så. Känns ändå bra att jag deltar i de två kortswappar som jag gör för att inte helt tappa greppet. Har gjort ett par kort som kommer att visas upp efter den 1/8 då flera av swappdeltagarna fyller år. Har lagt in på schemalagda inlägg...Det gillar jag. Annars tycker jag att det har varit lite "strul" med bloggen ett tag, både att kommentera hos andra och att göra inlägg. Fler som haft detta problem!?!

Ha nu en bra helg i Juli´s sista timmar och var rädda om varandra

2 kommentarer:

  1. Hej på dej kompis!
    Livet har sin gilla gång... Sorg är någonting som är personligt. Alla bearbetar sorgen på olika sätt, så det finns ingen som kan säga vad som är rätt eller fel...

    För att hitta din pyssellust, tycker jag att du ska prata ihop med Carina om att komma upp hos mej en helg. Plats finns alltid, det är det minsta bekymmret... Vi pysslar både dag och natt. Sen sover vi några timmar, och sen tillbaka till pysselbordet. Tänk så himla skoj vi skulle ha det!!! Men allvarligt... Fundera på det.

    Kram // Kikki

    SvaraRadera