söndag 3 april 2011

Söndag kväll 3:e april

Grådassigt väder förvandlades till en trevlig dag då jag fick ett sms ifall jag hade lust att komma och pyssla...självklar. Resten av familjen låg och sov och snabbt "slängde" jag ihop lite grejs och stack ner på "byn". Vi skrattade, pysslade, bytte inspiration och skrattade. ja ni förstår nog ;o).Tack goa Cajaba och Fru Bardspysselkök. Vissa människor man träffar på så känns det som om man känt varandra länge, länge.
Mitt på dagen så åkte vi iväg och fikade hemma hos mig en nybakt äppelkaka och glass och sedan så körde vi tillbaka och fortsatte. Fick gjort en bra förvaring till mina/våra embossplattor... men den visar jag upp då den varit offer för kameran. Saknar lite piffing men vet inte riktigt än vad som saknas så jag återkommer med det.

Däremot så kan jag visa upp mitt bidrag till 100%Norr´s utmaning nr 21. Temat var glitter och jag har gjort ett spinner card som det kallas. Katten kan snurra runt, runt. Varför är det alltid så svårt att fota glittrig stickles....Nu blir det Tv´n och soffan som gäller. Ha en bra kväll!

4 kommentarer:

 1. Kul att du kom ner!! och tack för den supergoda äppelkakan! Här är det också soffan, värmedyna och lite smärtis som gäller. Men det var värt vartenda steg i trappen!! Det får vi göra om. Ha en skön kväll!! Kramar till dig!!

  SvaraRadera
 2. ja, glitter är ett elände att fota, men jag kan föreställa mig allt bling =)

  SvaraRadera
 3. 1000 tack för en supergod äppelkaka! Och för att du kom ner till Carina så jag fick träffa dej! Du är verkligen en härlig tjej, och jag är jätteglad att jag lärt känna dej...
  Kortet du gjorde blev jätteläckert! Det var ett kul kort att göra, så jag ska göra det klart i morgon.

  Du kan ju kika in i min blogg, för där finns nåt åt dej.

  Kramar från kärringen från Lillpite // Kikki

  SvaraRadera
 4. Snyggt !!
  Gillade din sko i inlägger under.
  Kram Elin

  SvaraRadera