onsdag 6 oktober 2010

Utmaning 5 100% Norr

Ja då var min utmaning till 100 % Norr färdig. En helt underbar utmaning enligt mig för det var både mina färger och det skulle vara knappar med, stämplat och handskriven text...nja det sistnämnda är väl inte min starka sida men då behöver jag öva på det ; )


Det blev en Lo med min söta lilla mamma som jag själv nu har blivit mamma till eftersom hon har drabbats av Alzheimers sjukdom. En tröst är att hon inte själv nu lider då hon är i fas 2 i sjukdomen. Vi kan skratta gott tillsammans oavsett ifall hon ser mig som sin dotter, syster eller mamma. Titeln blev därför självklar och min handskrivna text " Kära Mamma - Vi fångar dagen så länge vi kan för tiden är knapp."

5 kommentarer:

 1. Så lävker den blev!! Du har helt rätt inställning.... Kramen

  SvaraRadera
 2. Oj vilken vacker Lo.jag tycker också mycket om de vackra orden som du skrivit om dig älskade mamma.Man får verkligen vara glad och nöjd så länge man får ha dem kvar.Hoppas att du hinner kurera dig och att ni får det supertrevligt i Ö-vik.
  Kram Catharina

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker Lo på din mamma!! :)
  Jag vet precis vad du går igenom eftersom jag själv gjort det, min mamma hade också alzheimers. Det är en gräslig sjukdom!
  Jag gillar verkligen din journaling, såå vackert skrivet!! :)
  Njut av tiden hon finns kvar i livet.
  Ha en trevlig helg.
  Kramar från Lena

  SvaraRadera