söndag 25 april 2010

Trött men glad

Dagen kommer att gå i lugnets tecken. Efter en heldags pysslande i "Häxornas" regi så känns "gammkroppen" lagomt mör. Men det är det värt eller som jag brukar säga "att det kostar att ligga på topp!" Sedan var vi ju många som hjälptes åt så det var ju jättebra.

klockan gick alldeles för fort det var det enda som var fel. De flesta verkar ha trivts och tyckt om vår träff. Mycket fin shopping kunde man göra i butikerna som var på plats. De som kom var HemochHobby, Nettans scrapbooking4you, Pazsmycken , Pearlized och Scrap-Ateljen. Tack till alla Er för ert släpande av alla Era grejor till vår stora glädje.

Sist men inte minst så det största tacket till alla Er pysslare för all inspiration och glada skratt. Det värmer i "gammkroppens" hjärta.

Ha nu en fortsatt trevlig helg

4 kommentarer:

 1. Tack för en mycket trevlig dag igår!! Jag har inte lyckats smälta än att jag vann så fina saker... Det roligaste var ju att vi fick vår vän i viken att göra en layout. ;o) Och jag tror det blir fler. Du får ta det lugnt idag, själv ska jag flytta ut på altanen. Ha det gott!! Kramen

  SvaraRadera
 2. Du och Maria var superduktiga "över"arrangörer i går. Tack för trevlig träff. Maken var snäll med mig idag och jag fick sova till 10.30. Kanske blir det lite pyssel i dag också när jag skall städa tillbaka alla pysselgrejer från i går.

  SvaraRadera
 3. Tack för en supertrevlig dag! Massor med intryck som väntar på att sorteras. Hänger på låset nästa gång.

  SvaraRadera
 4. Tjena.
  Tack själv för en superdag och skratta måste man göra om man ska försöka förlänga live sitt ;)Ja, jag är förvånad själv att det gick så bra med LO och skram vore väl annars om jag inte skulle få tyst på damerna från byn...och att man dessutom vann i en utmaning???
  Vilken dag...Ni får STORA A för att ni lyckats
  arrangera det så bra och lokalen var ju super, mycke utrymmen för dom som tämligen ska flytta dit ;);) Så hänga på låset nästa gång, det gör jag.
  Ha det gott i dag, tisdag fast inte solen skiner.
  Kramar nere från byn.

  SvaraRadera