måndag 1 mars 2010

Återigen en dag av snö

Känns som det är tur att man bor i ett hus med två våningar då man snart kan gå ut genom övre planet. Undra ifall det slutar snöa om jag tar bort "mitt" snöande på bloggen....tål att tänkas på.

Har inte blivit så mycket pysslande sen Rödå, men det kan ju vara bra att "bunkra" lite kreativitet inför kommande pysselträffar. Ska försöka att förbereda inför Öviksträffen med att göra lite kit, dvs plocka ihop foton ,cardstock, mönstrade papper och ev lite dekos. Det är alltid tidsbesparande att göra detta. Dessutom får man inte glömma den vinst man gör genom att få lättare packning. ;o) Ska bara försöka att beställa lite foton och till att börja med fräscha upp photoshop kunskaperna som ligger i nåt arkiv långt bak i hjärnkontoret. Nu till något mycket trevligare...


Design Dr Nina

Jag vill göra lite reklam för Pysselhäxornas hemsida, du hittar den här .En nystartad förening för pysslar och skaparglädje i Umeåregionen. känns kul att få uppleva allt från start, men detta är något som många av oss har pratat om i flera år men den som tog tag i det hela var Wih, numera kallad Pysselhäxornas urmoder. Bra jobbat där Wih´san.
Nä ska väl återgå till att titta på hur det snöar...och kanske göra något konstruktivt.
Ha en bra dag och var rädda om varandra.

1 kommentar:

  1. Tack snälla för det fina kortet som landade i brevlådan idag på min 40-års dag! vad gullig du är!

    Kramar!

    SvaraRadera