fredag 18 december 2009

Varför är det alltid så...

...att man tycks ha gjort alla julkort men ändå lyckas glömma några stycken? Men det är bara att göra om och göra bättre. ;0)

Har börjat klura på ett Julalbum med recept och julförberedelser som är återkommande varje år. Varför? Jo det känns lite "skabbigt" att ta fram mitt kollegieblock som jag skrivit min planering i för många år sedan. Till saken hör ju dessutom att jag äger en rosa Bia som ser ensam och övergiven ut i min hylla.

En riktigt kall morgon med -25 grader på termometern. Brr är min enda kommentar till detta. Tänkte visa upp min dotters kalender som det fortfarande finns tändstickor kvar efter att jag gjorde den. Detta året är den fylld med diverse småsaker och julmys, t ex att baka pepparkakor, göra apelsiner med nejlikor mm. Den är mycket uppskattad även i år.

2 kommentarer:

 1. God afton Anna!
  -25, fy fasiken säger jag bara Brrr. Här är det ju varmt då, bara -7!
  Vilken underbar adventskalender1 Jag skulle så gärna vilja göra till barnbarnen, men jag har ju 4 styck. Men ett julalbum låter som en mycket bra ide, jag har en blå BIA som står i ett skåp!
  Vännen, jag vill önska dig och de dina en helt underbar Jul och ett fantastiskt Gott Nytt År!
  Massor av varma kramar från Lene

  SvaraRadera
 2. men sååååå fint ni gjort!! Haft en stund över ser jag!! Mycket fiffigt!!! Nu kommer snart tomten. Kära nån, vart tog december vägen??? Kramar i kylan!!

  SvaraRadera