onsdag 15 juli 2009

KAOS
Va...nämen...vadnudå...inte har väl jag...Japp jag har den stora äran att tilldelats en KAOS av Linalotta den sötingen! En helt otroligt kreativ och dessutom mycket rar vän som har blivit det efter alla div pysselträffar vi möts på. Hon borde tituleras "Doodlingarnas Drottning" enligt mig! Ett riktigt godis-kort anlände i min postlåda. Har du ännu inte kikat i hennes blogg så gör det!
Hennes motivering varför jag får en KAOS lyder:
"Snälla rara Hozzan ska självklart ha ett KAOS-kort. Ditt sällskap på våra träffar är ett mycket uppskattat inslag som syntes mer än väl på Umeträffen - Komma hem med en svart hundleksak var det inte alla som gjorde!
Du gör superfina alster och behäskar typ alla stilar - det du inte kan finns liksom inte! Jag gillar din stil!
Kramar "LinaLotta"

Tusen tack vännen för de fina orden. *generat tackar jag ödmjukt*
Vad innebär då KAOS? (Dock inte den vanliga röran som ibland råder i ens hem,eller huvud;-)
KAOS=(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till tre av dem de uppskattar.Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.Å på dessa ska ens egen stil, eller spcialiteter finnas med.

Jag skickar vidare min KAOS till miapia74, wihoch Cajaba. Tre mycket kreativa tjejer med många ideer!
Miapia74: Vill jag tilldela denna award inte bara för de otroliga alster du åstadkommer utan också för den fina vän jag fått genom min hobby. Alltid en ide som du delar med dig av generöst till alla. Har man kört fast nån gång så nog har Miapia en lösning eller ett tips. Du behäskar alla stilar, från lekfullt till vintage. En unik pärla som både lyssnar och bryr sig om. En händig "Fixare" som fixar och donar i all från scrap till att bygga med en hammare! Puss på dig!
Wih: En tjej som gått från klarhet till klarhet när det gäller pyssel. En fullfjädrad kortmakare och scrappare men nu dessutom nu en fena på att skapa de mest tjusiga smycken! Inte bara det att hon fixar att skapa alster utan också värsta pysselarrangören, typ en viss Michael Bindefeldt, på att arrangera pysselträff al la perfectum.Ser fram emot att åter ses på någon pysselträff!
Cajaba: En skapare med ett otroligt öga för fotografering. Vem har inte förundrats över alla dina magiska fotografier på alla småkryp mm. Dessutom så är tjejen (Ja vi är ju lika gamla) begåvad med en skön scrapstil. Du behäskar allt ifrån att altra till scrap och kort. Förutom det en glad prick på alla de pysselträffar vi bevistat!

Skulle kunna skicka denna award vidare till många fler av mina pysselvänner då det är så många av dem som skulle förtjäna en sådan award, men eftersom kortmakeriet inte är min största passion så måste jag begränsa mig och skapa något kreativt till dessa tre ladies. Måste bara ner i pysselträsket och skapa KAOS-kort.

Ha en bra dag och tack för att du tittade in i min blogg!

3 kommentarer:

 1. Grattis! Jag håller med Linalottas motivering till 100%. Du är en härlig person!

  Kram C

  SvaraRadera
 2. Så söt en KAOD du fått. Grattis, den är du verkligen värd!
  Du har något att hämta i min blogg!
  Ha en härlig dag!
  Kram lene

  SvaraRadera
 3. Men! GULLUNGE!!! ♥♥♥

  SvaraRadera