söndag 21 juni 2009

Hemma igen

Midsommar 2009. Brrr är det enda som kommer över mina läppar. Kall blåst och i och för sig solsken men 13-15 grader. Brrr Vem har stängt av termostaten? Har överlevt endast genom att ständigt ha en brasa i kaminen igång. Nä skämt åsido så har jag eldat en hel del denna vecka. 5 dagar med utedass och mygg då är det skönt att komma hem till alla bekvämligheter. Då har iallafall jag vett om att uppskatta dessa bekvämligheter som man har! Det blev inte så mycket pyssel som jag hade tänkt mig för det var mera städning och den typen av pyssel som måste göras. Nu är dock stugan städad inför nästa besök så då ska det banne mig pysslas desto mer. Färglade en massa stämpelmotiv och det är väldans avkopplande och skönt att göra framför brasan. Blev man inte nöjd med resultatet så var det nära att bara slänga in alstret i kaminen. ;-)

Gubben kom med posten som kommit under ons-tors och det var bla min morsdagspresent som kom, en sån här....
Behöver jag säga hur nöjd jag är över den?
Dessutom så kom det flera utav födelsedagsswapp-presenter...men det är inte förrän imorgon....eller kl 24.00 som de öppnas då det är den rätta dagen.

3 kommentarer:

 1. Godmorgon min vän!
  Grattis på din födelsedag, hoppas du får en helt underbar dag och allt du önskat dig!
  Massor av kramar från lene

  SvaraRadera
 2. Stort Grattis på födelsedagen!

  Såg att du varit inne hos mig och frågat ;) Min dag är den 12:de

  SvaraRadera
 3. Åh Grattis! Här "nere" hos oss har det varit ganska bra väder i helgen - även om det ju har lätt för att blåsa vid kusten.

  SvaraRadera