lördag 28 mars 2009

Ooops!

Helt galet sjukt och ofattbart så har min counter slagit om och passerat 1000 besökande. Vill bara tacka alla er som gjort detta möjligt och också tala om hur otroligt tacksam jag är för att just du tittat förbi och velat läsa och titta på det jag och min dotter har gjort. Det betyder så mycket. Vill dessutom visa det kort som min dotter knåpat ihop med passande titel. Än en gång TACK!

4 kommentarer:

 1. Grattis till 1000 besökare!! Jag är då en av dom som spinger hos dig titt som tätt. :-)

  SvaraRadera
 2. Fint kort av L. Grattis till besökarna..många alla redan. Räkna med MIG som troget återkommer

  E kan inte sluta prata om eran underbara familj. -Manma det är mina nya vänner.....en storasyster som spelar trummor :-) En godispappa och en pysselmamma:-)....dom har en motorcykel, två traktorer, en hund, två bilar (mamma en är skrotig).

  Tack för pratstund, fika och barnpassning..+ kattmaten ...MYCKET värt..

  *Fint hus har ni och är verkligen jättesöta*

  Många kramar M
  Pssst..du har satt dig lite i skiten som lovat E att få åka fyrhjuling...senare..resten av vägen hem gick åt till att fråga
  -Hur länge det är tills SENARE INFALLER??? Tjatet har bara börjat känner jag på mig.

  SvaraRadera
 3. Han är inte såå tokig han heller. Verkar väldigt rar. För att citera E--" Han är verkligen en bra pappa..mamma en toppenpappa som kör traktor(för han kan starta dom även den trasiga kan han fixa) motorcykel och köper godis och chips.. Mamma där FÅR man äta innan maten... vi måste åka dit igen :-)

  *En får tacka för att sonen godkänts*

  Kram M

  SvaraRadera
 4. Grattis till alla dina besökare!!! du är en riktigt BlogCandy letare... ;-) Och så mycket fint du hann göra på träffen i Övik!! Så snygga saker, men det vet jag ju sen tidigare... ;-)

  SvaraRadera