måndag 16 mars 2009

Moving and still alive

Jag flyger ännu utav den lätt euforiska känslan efter pysselträffen i Ö-vik i helgen!Så vansinnigt roligt med alla mina pysselvänner, gamla som nya. Vill rikta ett särskilt tack till Miapia74/Greta som släpade och bar mina tunga saker. Du ä så snäll! Dessutom en jättekram till mina rums-kompisar förutom då Greta också Joy och Sofia76. Det kändes som att vara på kollo, med våningssängar och fniss. Vi skrattade sååå mycket och det starkaste vi hade att dricka var en avslagen bonaqua med skogsbärs smak.(Typ ramlösa) Uööörk... så dålig, men det har sagts förr....att med bra sällskap kan man ha roligt utan starkvaror.

Har nämnt i tidigare inlägg att jag deltog i alla 9 utmaningar och dessutom hade turen att bli en av de två som lottades fram att vinna 500 kr i presentkort hos Scraphuset. Vad jag inte berättade i förra inläggen är en liten parentes i det hela, men det var att den utlottningen ägde rum vid halv 4-tiden i söndags eftermiddag då alla omröstningar var avslutade och så var även min hjärna, kan jag tillägga. Numret som ropades upp var nr 88 och jag hann tänka " men att ingen går fram och tar emot sitt pris" och samtidigt som den tanken hade landat i den mossiga hjärnan så blixtrade det till att "Men det är ju jag"! Så tokigt det kan bli ibland!
Här är iallafall mitt bidrag till utmaningen som innebar att man skulle göra sitt eget mönstrade bakgrundspapper. Jag embossade i min cuttlebug och stämplade, så det gick rätt så snabbt att göra.
4 kommentarer:

 1. Grattis!
  Vilken otroligt söt bild(var det en stämpel?)
  Inte alls konstigt om du vann med detta bidrag.Det är bara att gratulera det är du värd!


  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för hjälpen och trevligt sällskap! Jag har betalat redan och jag ser fram emot banden! :) Var lite avslagen idag men man har ju lite rutin :) Ska titta runt på dina fina saker!

  SvaraRadera
 3. En liten fråga.....ska ni fara till nettan och pyssla på torsdag 19/3? iså fall undrar jag om jag kan få lifta dit?

  SvaraRadera
 4. Snyggt!!! Men jag är inte förvånad... ;-)

  SvaraRadera