söndag 13 april 2014

Lite uppdatering verkar vara på sin plats


Med bara 3 veckor sedan uppdatering så tycker jag att det verkar vara på sin plats med lite uppdatering. Jag och min dator har inte varit så kompatibla med varandra och ibland är det bara så.  Ja ja nog med bortförklaringar utan det har skapats mera än vad det har skrivits och det är ju en himla tur eller hur?!?

Jag börjar med dagens inlägg hos Allt om Scrap och betar av allt bakåt i tiden...kärringen mot strömmen...jo men visst ;).

Idag är det såpbubblans dag och jag skapade ett kort med inspiration av denna teknik som BI har gjort en finfin turorial för Skrotboken.

Kortet jag det blev så här med såppbubble-bakgrund:
Den 6 april var det inlägg hos både Allt om Scrap och Skrotboken. Hos Allt om Scrap var temat Chalkboard, dvs "svara-tavlan". Mitt alster blev en LO med följande utseende:

Det ligger i släkten att vi  gillar svart-vitt och min moster var inget undantag. Lite samma stuk på dessa två LO blev det, men hos Skrotboken var det trendspaning med musikaliskt tema.  2008 besökte BWO Umeå och tro att det var några som diggade och lyckan var stor när signerat idolkort följde med hem.

Nu har vi kommit fram till den 3 april och den skissutmaning som då startade hos Allt om Scrap. Denna skiss skulle tolkas. Du har fortfarande chansen för denna utmaning pågår ännu ;)
Skiss lånad från Allt om Scrap
Min tolkning blev så här:

      Ja kära läsare då var det dax för Designutmaningen för Mars och Allt om Scrap. Utamaningen bestod i att använda bling - lot´s of bling ;)
Mitt guldglittrande alster göre sig inte rättvisan då det blingar mycket mera i verkligheten men det är svårt att fånga med kameran tycker jag. LO´n blev såhär:

Då var vi tillbaka till 8:e mars och Skrotbokens utmaning med "ugglor i mossen". Blev ett kort från mig och kanske inte det alster jag är mest stolt över men här är det ändå:

 Lite kul ändå är den nya dies som gör typ "förpacknings-öppning" med en riv-funktion där hemliga meddelanden kan skrivas in.

3:e mars var det ett inlägg hos Skrotboken där vi skulle "lägga band" på oss. Jag gjorde ett kort och så här blev det:

Då var det uppdaterat här i bloggen men det finns lite "Gott och Blandat" som ännu inte visats upp, bla lite alster från High Coast Scrap´s pysselträff. Ha en skön söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar