lördag 31 oktober 2009

Hemma igen

Efter en dunkande tågresa så är jag mentalt hemma men min kropp fortsätter visst att åka tåg...iallafall känns det så i kroppen. Sedan finns det väl mycket att önska från SJ vad beträffar att skapa gemyt och service på sina resor....men trots allt så kom vi både iväg och hem.

Ja, Vi kom oss i väg trots Lill-Hozzans bihåleinflammation och hade en bra start på veckan. Slappat ätit gott och bara "varit". En mycket skön omväxling kan jag lova. Det är till och med så att det rycker i "pysseltarmen" för att pyssla här framöver. Mindre kul var väl att min mamma fick en stroke medans jag var borta, men TACK GODE GUD för sveriges sjukvård säger jag bara. Efter 27 minuter då de upptäcket hennes stroke på äldreboendet tills att hon var på sjukhuset med blodförtunnande som löste proppen. Dessutom är väl mamma en gumma som inte ger upp så lätt. Nånstans har man väl ärvt det ifrån kan jag tro. Hälsade på lilla mamma idag och det kändes fint att kramas....mycket och länge. Det är bara att ta en dag i taget.

Ha nu en skön All Helgona helg....Jo jag är så gammal så jag håller på den traditionen istället för "Bus eller godis".

4 kommentarer:

 1. Skönt att höra att ni kommit hem välbehållna.Däremot så var det otroligt sorjligt med din mamma.Det var ju inte precis vad hon eller du behövde just nu/kram

  SvaraRadera
 2. Nä... Vad hämskt. *Kramar om*
  Skönt ni är hemma igen så ni kan ta vara på tiden med din mamma.
  Tänker på er! /C

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem vännen.
  Du är efterlängtad och saknad."Kramar om"

  Usch och fy vad jobbigt för er och för lilla mamma. Håller tummar och tår att hon inte får bestående men av stroken. Det räcker ju verkligen som det är.
  Vill du prat finns jag en pling från dig..det vet vännen!!

  Att det rycker i pyssektarmen bådar ju gott...då har veckan varit stärkande med andra ord. Ni behövde den nog allihop.
  Hälsa godispappan och L.

  Kram M

  SvaraRadera
 4. Så underbart att du bara har fått vara!! Det behöver man emellanåt... Skönt att det ordnade sig för din mamma.... Ha det gott!! Kramelikram

  SvaraRadera