torsdag 25 oktober 2012

Kommer sommaren snart...

Nja så gaggig har jag inte blivit men det känns som om det inte varit någon bra sommar iår. Gjorde en LO till Skrotboken Ta 12 - Juni med orden sommar/sol som temaord. Har täckt min brorsdotters ansikte med en stjärna då jag inte har hennes medgivande att lägga ut foto på henne här i min blogg.

Här kommer det nu att packas för helgens pysselträff i Övik idag. Skoj skoj...ja inte å packa men å pyssla med 160 andra likasinnade.

Ha en lika trevlig helg som mig.

onsdag 24 oktober 2012

Skrotboken Oktober Ta 12

 Färg och Kyla är ledorden för Oktober Ta 12 hos Skrotboken. Den här månaden så gjorde jag det och gjorde ett collage av mina bilder.

 Just den här dagen så var det en underbar dag där  frosten och kylan i luften  gjorde det så där härligt att bara andas. Därför blev det både piffning vid entre´n och sedan bullbak. Allt fick jag med på mina 12 bilder och lite journalingtext på dold tag till vänster på min Lo.

lördag 20 oktober 2012

Gravitationsmålning hos Skrotboken

Fick lära mig en ny teknik....eller så nytt var det inte annat än som begrepp, dvs att låta färgen rinna.
Jag hörde Rihanna på radion med låten diamonds. För visst ska vi gnistra som diamanter, även om vi ibland känner oss gråtrista så är vi liksom oslipade diamanter, med det bästa på insidan. Lyssnandet ledde till följande Art Journal sida i min bok:
 
 
Ha nu en riktigt bra helg och ta hand om varandra                                                                                   

måndag 15 oktober 2012

Alster från Piteå

Kanske är det nu dax för att göra slag i saken och göra ett inlägg med de alster som jag gjorde i Piteå. Summan av kardemumman blev ett gäng med Lo´s och en Art Journaling. Den sistnämnda blev prisbelönad med ett 2:a pris. Vi fick däng av Lill-Hozzan allihopa för hon tog minsann hem ett 1:a pris. Där fick man så man teg...;o)

Lo´n skulle innehålla journaling och titeln ordet Önskedröm.

En Lo efter en skiss

Kit tävling med kit från LYHK. Me like♥

Något eller kanske någon som jag gillar mycket♥

 

Min Art Journaling som inspirerades av en AJ från Ztina
Jamen det är väl inget att vänta på nå längre utan här kommer alstren rakt upp och ner.

fredag 12 oktober 2012

Pysselhäxorna träffas och trivs

Nämen godkväll i stugorna. Ett kvällsinlägg från mig med ett armband jag skapat idag medans mina goa vänner i Pite var på skypen. Fick bli till Pysselhäxornas utmaning som var tema Höst för oss pärlare. De oranga pärlorna fick symbolisera höstens "brinnande" färger och silvret den kalla frostens.


Imorgon blir det pyssel i stan. Hoppas bara "gammkroppen" vill hänga med lika mycket som jag.Nåja inte sörja för det är som det är och det blir som det blir.Såg något skoj när jag logga in och det var att över 20 000 unika läsare har varit inne och hälsat på sedan jag startade bloggen....måste firas eller hur? Får fundilera på en liten överraskning framöver tror jag....=0}

Kramelikram och var rädda om Er.

Pysselhäxornas utmaning

Ja egentligen är det två utmaningar. Den ena är att det bjuds in till stor pysselträff för allmänheten den 17 november mellan 10-24 . Lokalen är den superfina nybyggda Festplatsen i Vännäsby och anmäler dig gör du på www.pysselhaxorna.se. Du kommer väl?


Cri_kee, föreningens duktiga utmaningsansvariga hade en skiss till oss till vår medlemsträff som vi har imorgon. Skissen såg ut så här och skulle ha lite höst med som tvist.

Så här tolkade jag den:

 
Trevlig helg önskar jag och pyzzla lugnt

tisdag 9 oktober 2012

Ta 12 september Höst/Svamp

Gillar det här med att man kan schemalägga sina inlägg. Här kommer ett och det är mitt bidrag till Skrotboken och "Ta 12" för september.

De ledord vi fick för september var just Höst/Svamp. Jag fick en underbar morgonpromenad den 12 september när jag kunde fota dessa svampar. Jag klippte ut dem och så här blev mitt resultat....tillika min 50:de Lo för året. Ha nu en riktig bra dag.


 
 
 
 

måndag 8 oktober 2012

Pysselbakis sä´ nanting

Är du mot förmodan en av mina läsare någon annanstans ifrån än norra norrland så betyder rubriken på mitt inlägg att jag har varit på pysselträff i Piteå. Northern light Scrappers, höll tvådagars pyssel och då goaste sötnosen och vännen Frubard bjöd ut sig....njä inte på det viset...men erbjudande om att komma och pyssla i Piteå, så högg vi direkt. Bilen packad full till minsta skrymsle så gick färden uppåt till regnlandet. Det måste vara en myt att Piteå är Sveriges riviera för som det har regnat i helgen. Måste vara många syndare där uppe då man brukar säga att det regnar för de synder man gjort....;o) Däremot så var det idel solsken då det gäller träffen. Toppenbetyg till arrangörerna och medpysslare.

Nu har jag en delat skapat på lager men idag blir det inget för jag är alldeles för pysselbakis=trött och seg efter resa,pyssel och skratt,  för att det ska bli nå vettigt här idag...alltså blir det som det heter i utländska serier...

To be continued ;o)

tisdag 2 oktober 2012

Ta 12 Juli eller Bättre sent än aldrig




Tog lite extra ledigt från scrappandet i sommar som nu börjar kännas som att det är dax att ta igen. Denna Lo är mitt bidrag till Skrotboken och Juli´s månad Ta 12. Med denna Lo så har jag kombinerat både bild och de ord som publiceras i bloggen den 9:e varje månad.  För Juli var det Semester/Ledighet och för mig är det att läsa eller lyssna på böcker. Tänk att försvinna in i en annan värld en stund och fångas av en bra bok. Blev kanske inte så mycket läsa i somras, då jag har lite problem med "dansande text" men det blev desto mera att lyssna via min telefon. En superbra uppfinning och så smidigt....kanske lite besvärligt för övriga familjen då de pratat en lång stund ibland och jag varit totalt bortkopplad med min ljudbok.